وزارت امور خارجه: مراقب فریبکاری و بدعهدی رژیم صهیونیستی باشید شکست رژیم صهیونیستی در غزه با توافق حماس لاریجانی: امروزه با پدیده‌ای به نام تروریسم علمی مواجهیم حماس: هنوز درباره اسامی اسرای فلسطینی، توافقی حاصل نشده است ترامپ: به توافق درباره غزه بسیار نزدیک شده‌ایم بارزانی: نمی‌خواهیم منبع تهدیدی برای ایران باشیم یک دیپلمات زن ایرانی عضو کمیته مشورتی شورای حقوق بشر شد اتحادیه اروپا خواستار از سرگیری همکاری ایران و آژانس شد وقوع انفجار شدید در دمشق حزب حاکم ایتالیا لایحه ممنوعیت پوشش اسلامی در اماکن عمومی را ارائه کرد پاریس: ایران شهروند فرانسوی-آلمانی را چند روز پس از لغو حکم جاسوسی آزاد کرد روسیه: در صورت آزمایش هسته‌ای توسط آمریکا، مسکو هم اقدام می‌کند معاون حقوقی رئیس‌جمهور: حکم جدیدی در پرونده کرسنت صادر نشده است رییس جمهور: تبلیغات منفی علیه ایران مبنای واقعی ندارد ایلان ماسک: هوش مصنوعی گراک تا پایان ۲۰۲۶ یک فیلم می‌سازد

نشست سه‌جانبه صالح، الحلبوسی و الکاظمی در فلوجه

شهر فلوجه امروز میزبان نشست سه‌جانبه رئیس‌جمهور عراق با رئیس پارلمان و نخست‌وزیر مأمور تشکیل دولت این کشور بود.
تاریخ انتشار: ۱۶:۰۲ - ۲۳ فروردين ۱۳۹۹ - 2020 April 11
کد خبر: ۴۰۱۳۱

به گزارش راهبرد معاصر؛ یک مسئول عالی رتبه در استان الأنبار گفت که «برهم صالح» رئیس‌جمهور عراق امروز شنبه در سفری به فلوجه نشستی را با رئیس پارلمان و نخست‌وزیر مأمور تشکیل دولت جدید تشکیل داد.

 

وبگاه «المعلومه» به نقل از این منبع گزارش کرد که صالح و «مصطفی الکاظمی» نخست‌وزیر مأمور تشکیل دولت به منزل «محمد الحلبوسی» رئیس پارلمان رفته و در نشستی سه‌جانبه به بررسی موضوع تشکیل دولت جدید و دیگر مسائل پرداختند.

 

به گفته این منبع، این نشست به صورت کاملا محرمانه برگزار شد و هیچ یک از خبرنگاران در آن حضور نداشتند و تدابیر شدید امنیتی در فلوجه اتخاذ شده بود.

 

این منبع همچنین گفت که سفر صالح به فلوجه کاملا سیاسی بود و ارتباطی به موضوع اتخاذ مقررات منع آمد و شد بنا به دلایل بهداشتی در استان نداشت.

 

 «برهم صالح» رئیس جمهور عراق بعد از به بن‌بست رسیدن فرآیند تشکیل کابینه توسط «عدنان الزرفی» و مخالفت احزاب سیاسی از جمله احزاب شیعی، پنجشنبه (9آوریل)، مصطفی الکاظمی را برای این مأموریت معرفی کرد و شمار زیادی از شخصیت‌های عراقی در جلسه معرفی او برای تشکیل کابینه حضور داشتند.

 

منبع: فارس

مطالب مرتبط
ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار